Milkbooster

Hello mommies ? What can I take to increase my milk supply?

12 Balas

Drink lotsa water, eat red dates, dried longan, buat air halba. It works on me. Selamat berjuang! 😉

skin to skin therapy to increase demand n supply, consume dates, dairy product, drink more water daily.

5y ago

u r welcome😘😘

Minum air kosong byk kurma jgn lupaa... Saya amalkan horlick jugak.. Alhamdulillah rezekii ank2

lebihkan mkn sup...minum byk air...tambahkan halba dlm makanan Dan bubur kacang hijau

5y ago

bubur kacang hijau pun blh? haaa thanks mummy!😘 nnti cuba

sup lobak putih🤤..take holicks+milo also cofeee🤔

5y ago

tak masuk la lobak putih. tak kena dgn tekak 😅😅😅

Rebus longan kering buat air longan.. Sedap.. Hehehe

5y ago

kan! hehehe..dahla sedap. letak gula perang sikit.

air rebusan longan kering...n susu kurma..

5y ago

thanks mummy! dh cuba susu kurma 😘

dates and drink alot of water

minum byk air..mkn kurma..