Tanda tanda bersalin

Hi mommies. Tumpang tanya, saya 33weeks 3days kerap perut mengeras. Anak pun kat dalam dah ber wave sampai rasa sakit kulit perut dia tolak tuu. Kira aktif lah. Itu rasa braxton hicks juga ke? Atau mommies boleh describe kan rasa contraction tu mcm mana. TQ ya ☺️

1 Balas

selang 5min perut akan mengeras, nafas pon dah tak betul, kejang 1 badan. sakit ari² macam nak tercabut, nak bergerak pon tak boleh. tu contraction betul 🫰

2y ago

Thankyou mommy