Perut kerap mengeras dan rasa ketat dan tegang

Hi mummies, saya 38w3d first mom, due 29/12. Setakat ni tkde tanda apa2 keluar cuma perut selalu sangat mengeras dan rasa ketat, jalan pun rasa ketat sangat2 perut tu. Tapi tkde sakit kat pinggang or peha. Ni dikira true ke false contractions braxton hicks ya? #firstmom #ingintahu

1 Balas

kira false contraction tu. sy 32w kerap sgt rasa ketat dan xselesa kt celah peha. tanya dktr pakar..masih dikira false contraction.