berat badan

hi mommies . sya first pregnancy dah 13weeks. nak tanya macam mana nak naikkan berat badan ? misi dh bising berat makin turun . sya jarang muntah dan boleh makan macam biasa 😇 bulan depan checkup misi nk tgok berat badan dh naik. ade cara tak ?

3 Balas

Berat bdn sy turun masa awl2 pregnant. mula naik start 20w. Sblm2 ni turun, then kena covid lg la turun mendadak.

2y ago

Sokay awk, sy dh slmt bsalin..bby dh 4bln. Sy just share pnglmn pregnancy sy ☺️