Cara naikkan berat badan bby

Macam mana saya nak naikkn berat badan bby saya yg still kt wad ye .. susu badan saya kurang and misi bg susu diorang pon still berat dia tak naik .. dh nak dua mggu dia kat qad😭

1 Balas

cuba pam hari² walaupun sikit, lama² susu akan makin byk, ikut kekerapan awak mengepam, mcm demand n supply, makin tinggi demand awak nk pam, makin tinggi la awk boleh supply susu.. mcm sy, sy pam masa ank kat nicu, sehari dua mmg bengkak dan susah nk pam, lama² melimpah terover supply pulak, nak² ank boleh keluar nicu, mmg menitik je, jdi sy berhenti pam, baru la x menitik dh, nnti dh pam boleh bagi kat wad dia