Kepala Baby Kecil Di 3rd Trimester?

Hi mommies, sy skrg preggy 38weeks+, td g scan d klinik, Dr ckp kepala baby kecil dr sepatutnya.. Badan membesar seperti biasa kecuali kepala... Huhuu... Sy jdi risau.. Dr suspek ada infection... Dan suruh sy buat TORCH Screening... (minggu dpn bru g buat) Ada x mami2 yg pernah kena kes mcm ni? Apa punca dia? Cmna yea nk normal kan balik size kepala baby huhuuu... Kesian nya baby ???

2 Balas

hi sis, macam mana ya keadaan baby sis? sy pun doc detect kepala baby kecil. risaunya tunggu result torch ni

2y ago

Sis baby ok tk lahir?

Allahu..takpe sis doa yang baik baik ya