kepala baby kecil

salam.. nk tnya ad x mommies dlm ni yg pernah alami masa scan dr ckap kepala baby kecil? sy skrg 31w tapi bile scan dr ckp ukuran kepala 28w.. #pleasehelp #ingintahu

1 Balas

baby saya perut kecik 28w juga, tiap 2 minggu kena refer o&g , kalau kat graf naik atau dia membesar insyaAllah tak ada apa tu mummy . kita dgr je nasihat doktor . 🙂

1y ago

sis dh week k brp ye? sy nanti baru kena jumpa o&g.. risau betul ye.. sbb ad terbaca klau kepala kecil ni boleh lead tu microcephaly.. semoga dijauhkan dr pyakit2 mcm tu n bby kite sihat2 aja ye.. Amin2