Baby kecik.

Hi mommies, sy prgnt 34w doc scan 2.14kg dia kata bby sy kecik. doc Suspek bby bantut, dan doc kata anak sy kluar nnt x cerdik.. sbnr nye brapa berat yg sesuai dgn usia kandungan.. klu sy tgk kt apps ni 2.1kg je berat nye . Pelik2 la doc muda skrg ni. Kdg rasa malas da nk g klinik. Tggu bsalin je lah.😪

26 Balas

Baru baru ni kawan saya kena czer sbb doktor sahkan baby dia kecil. 😩 padahal baby tu ikut genetik mak dia. Pesen badan halus rendah, anak ngikut laa. Doktor risau ada isu lain tu dia minta jalan mudah czer je.