Baby kecik.

Hi mommies, sy prgnt 34w doc scan 2.14kg dia kata bby sy kecik. doc Suspek bby bantut, dan doc kata anak sy kluar nnt x cerdik.. sbnr nye brapa berat yg sesuai dgn usia kandungan.. klu sy tgk kt apps ni 2.1kg je berat nye . Pelik2 la doc muda skrg ni. Kdg rasa malas da nk g klinik. Tggu bsalin je lah.😪

26 Balas

Allahu 2.14kg kategori baby kecik ke :( saya pon 1stmom saya tengok kat apps 34weeks 2100 kg. Hmm ni yang buat risau jugak. kesian awak jangan down ye keep makan tauuu. And jgn skip check up sebab kite nak tengok perkembangan die. Ape kate tukar clinic?

11mo ago

Itulah suke hati ckp anak nanti tak cerdik kurang ajar pulak.