Buasir Semasa Mengandung

Hi mommies.. Sy nk tny ade tak kat sini yg alami buasir semasa mengandung? Bahaya tak utk baby? Ape perlu buat untuk hilangkan rs sakit ye?

1 Balas

Dia berdarah ke just isi trkluar? Sy dlu isi trkluar skit. Msa teran tu ari trkluar isi bnyak. Doc jolok msukkan balik .. 😅 skrg da ok. 1st sbb msa mgndung kita mkn vit kk bg tu mudah buat kita smbelit. Bila smbelit kita teran. Da jd buasir. Msa dlm pntang jd balik sy ni. Mkn phytonatal. Mudah mmbuang.. tp lpas branakla. Time mgndung xlei mkn..😊

5y ago

Ok sis.. Selalu nurse bg ubat ke?