Buasir menyakitkan

Hi momi, nak tanya lah ada momi yg kene buasir masa mengandung? Apa momi buat nak hilangkan rasa sakit tu? Sy baru 1st tri. Kene buasir pulak. Sebab semalam membuang banyak kali, sampai kene buasir. Sakit seksa betul. Gerak sakit, diam pun sakit, duduk sakit, baring sakit, berdiri sakit, nak kentut pun sakit 😭 ada ubat apa2 ke utk hilangkan sakit. Rasa sakit macam d*b*r terkoyak 😭😭. Smlm tak boleh tidur sebab sakit. #ingintahu #SeriusTanya

1 Balas

sis pergi klinik , nanti dia bagi ubat sapu or ubat masuk kat dalam

1d ago

setiap klinik mmng ada jual ka sis? ,