Confuse

Hi mommies, sy nk tnya sy pregnant 8 weeks tp scan heartbeat baby xd lg.. Normal ke? Sbb ni first baby...

10 Balas

Hye sis..tu normal sis..sy pn awl2 peknen ms 8wik dlu cmtu juge. Smpai doc kata klu xde heartbeat lg 2 wik dia nk gugurkn..ms tu menangis gak la rs..dhla 1st bby..tgk2 mggu ke 10 peknen..alhmdulillah little peanut inside dia ok....now 33wik 2 days..alhmdulillah...take care ya mommies..mg Allah permudahkn segalanya nti..aamiin...

5y ago

Most wlcme sis😘✌pape jg dri bebaik tw.. n jgn lupe mkn acid folic..jgn skip mkn ubt tw..sian kat bby nti... May Allah alwyz bless u..aamiin...n jgn stress2 k😉😘✌

Sama lah.. doktor suruh datang lagi 2 minggu .. doktor ada ckp yg saya punye baby takot xgrowing lah tu lah ni lah..sedih jugak kita ..ape2 pun kita berserah pada yang Maha Esa

5y ago

Sama dgn sy jgk.. 8 week5 ari.. G scan doc ckp nmpk bulat cntik tp x nampk kantung bby.. Dr ckp slah kiraan week.. Repeat scan 2 week lg.. Klu x nmpk lg kena g scan dkt hospital.. Moga baik2 saja..

Me too.. scan xnmpk lgi pun n doc suh dtg scan dua mggu lgi.

Normal sis...sy baby first jgk..first time tu x nmpk heartbeat...2nd time scan nmpk dh...hihi..

5y ago

2nd scan tu msa week ke 6-7 sis

jangan risau. kadang ada yang lambat sikit nampak. think positive and banyak doa ya

9 minggu scan aritu, dh ada. dh gerak2. maybe awal lg tu.

Masih terlalu awal... Take time sikit sis... Doa bebanyak ok...

5y ago

10week nnti cuba lg. nyeahhh baby 2020 InsyaAllah

Sy pun sama... Lps raya repeat scn hope dah nmpk

Sy dah npk tumil je..now 15weekday3 ❤

Ada doctor / sonographer ckp still early