blood clots

Hi mommies! Sy nak tanya klau ada yg pernah alami keadaan mcm sy.. sy gugur Feb 2019, first period on 15 March. April pregnant again. Now I'm 18 weeks.. tp kerap ada blood clots(dark red+brown discharge) setiap kali ada mcm tu I will rush to hospital sbb xtau it's old blood or fresh blood. So far baby is healthy. Anyone had same experience with me ? Pls share.. I'm really down?

1 Balas

Semoga dipermudahkan segala urusan ye. Moga baby sihat sehingga kelahiran.