blood stain

Hi semua.. sy nak tanya..actually benda ni dah byk kali jadi.. setiap kali check kat hospital baby is okay and Dr ckp it's normal to have blood stain. I'm 19 weeks++ now.. semlm sy ada gaduh gan adik lelaki sy terus hari ni ada blood stain (setiap kali mcm tu). Sy mmg tertekan stay kat rumah emak sy. Reason I'm here because my husband askar. Apa yang saya kena buat ibu2 tlg bagi pendapat.. sy risau kandugan sy ni?

blood stain
2 Balas

Take more rest momy..sy pon sama..bila stress je, kluar brownish secalit mcm tu.. kena cool down and happy2 bru back to normal. Baby xnak momy stress2 ni..u can do it momy!

5y ago

Mommy pun mcm sy ke? Pity our baby.. klau blh mmg nak elakkan situasi mcm tu tp kadang2 x blh control.. anyway tq for your advice

byakkn rehat.jgn stress2..pejamkn je mata tu ape org nk ckp..kite sabar je dlu... jga diri ye sis