Sharing session

Hi mommies. Sy just nak share something yg sy baru thu few days ago. Myb ada mommies yg dah thu and ada yg tak thu. Klau yg dah thu alhamdulillah klau yg tak thu ni sy nak habaq especially utk yg first time preggy mcm sy. Mommies thu tak sbnarnya puting susu kita ni kotor? Kotor yg sy mksd kan kat sini dia mcm yg kat pusat kita tu klau yg pusat dalam laa. And dia berbau. Few days back time nak mandi pagi2 sy try gosok around payudara sy sbb since preggy ni kawasan payudara sy menghitam. Bukan daki. Lepas tu sy gosok puting susu and dia keluar something like daki. Hitam and agak berbau. Lepas tu sy terfikir what if sy tak thu pasal benda ni? Nanti anak sy lahir sy susu kan sgn benda2 kotor ni laa? Haa since dr tu setiap hari sy akan bersihkan puting susu. Kdg sblum tido baru sy buat sbb seharian dah pakai bra. Kpd mommies yg dah thu boleh share tak mommies pakai apa utk cuci puting susu? And kpd mommies yg belum thu kita sama2 belajar. Sekian dari sy. Posted on 17 March 2021 2305h #bantusharing

1 Balas

Terima kasih maklumkan. Saya pun tak pernah tau. Sis bersihkan pakai apa ya?

3y ago

sy pkai tisu basah sblum mandi. lepas tu bersih kn lagi pkai air bersih wktu mandi