konfius

Assalamualaikum hai mommies . Maaf sy nk brtnya sdikit . Smlm pkul 3 pg sy sakit perut sbelah kiri . Rasa menyocok pun ada . Cramp pun ada . Smpai la pgi . And bg thu husband , dia tolong gosok sikit . Alhamdulillah ok sikit . Lpastu tiba² sakit bawah perut plak . Nk jalan pun kene tunduk & pegang perut . Lpastu dlm pkul 12 sy trjatuh sbb licin kt luar tndas . Tp sy sempat tahan tk bg punggung sy trkena lantai (yg ni sy blum bg thu suami sbb dia blum blik kerj) Soalan sy , adakah normal sakit perut belah kiri & bawah perut tu ? And satu lg perlu ke sy jumpa doktor pasal sy trjatuh luar blik air tu . Mohon bg pendapat yg positif . Sbb sy xde pengalaman . First bby . 18w2d . Trima kasih yg mmbntu .

1 Balas

Pg la klinik sis.. Nnt dpt tahu jwpn. Bahaya sakit tu dan bahaya jatuh tu. Kita tak tahu apa sdg berlaku di dlm. Semoga xde pe yg serius.

5y ago

Alhamdulillah dh pergi hospital . Bby ok . Sihat hihi