Barangan Bayi

Hi mommies, sy dh pregnant 16 minggu, sy decide nk start beli barang baby sikit. Boleh tak mommies share brg apa yg pling sesuai dicari time ni. Gender baby tk sure lagi, ni first baby so tk thu nk beli apa. Tk thu mne pnting mne tak. Terima kasih#firstbaby #bantusharing

2 Balas

Pampers pun dah boleh start beli kalau nak, boleh try survey survey, bath tub baby ke, sabun or detergent untuk baby, botol susu baby, yang tidak memerlukan gender untuk beli.

Try cari keperluan untuk ibu lepas bersalin dulu. Macam breastpump, nursing pillow,