FLAKE PUTIH DI PAYUDARA

hai mommies.. dah masuk bln keenam sy preggy.. Ada muncul flake putih dkt puting.. bila sy kuis dia keluar tp macam kotor.. Apa ye tu? and ada tak cara nak bersihkan tnpa puting sakit or melecet?

3 Balas

saya pun ada juga, sy ada terbaca kat google dia kata basahkan tisu pastu lap2 atau guna olive oil bersihkan sofar sy guna air ngn tisu jela lap2,

sy pun selalu ada, sy bersihkan masa mandi..dia dah kembang kena air tu, kuis2 sikit..nnt dye keluar..

daki kot awak,sbb susu da ada kan. kalau ni awak basahkan kapas lepas tuh lap kt situ,mmg hari2x akan ada

2y ago

I see thanks ye 🥰