Join Run

Hi mommies, sy bru detct pregnant anak ke 4 maybe baru 4 week. nak tanya boleh ke sy nk join run? Tq

2 Balas

Sy pun dulu suka jgk join run ni. Tp dah stop lps dpt tau pregnant. 4week sbnrnya awal lg tu, kandungan blm cukup kuat nak hadap gegaran berlari jauh. Better awk rehat je dulu. Dah masuk trimester 2 nnti, join la blk fun run, santai2 lari/jalan