mengandung join fun run/fun walk?

Nk tanya pendapat ,kalau kandungan bawah 5 bln boleh x kira ikuti sukan mcm fun run 5km kebawah dengan berjalan kaki tanpa berlari? Bahaya x utk kandungan?

1 Balas

Kalau sis jenis xde problem spnjg pregnant xpe kot tp jgn la smpi 5km tu huhu takut letih pula nnt

4y ago

Owh..tq sis..setakat ni xde mslh kesihatan.masa blom preggy ada la join.tp tgh preggy ni risau lak nk ikut padahal hati nk sgt sign up.minat kan..tp xde la fikir nk blari..nk jln or jln laju ja..ingt nk register utk yg 5km ke bawah..