25 weeks tak tahu macam mana rasa pergerakan baby

Hi mommies. Sy 1st time menjadi ibu dan tak tahu rasa pergerakan baby tu macam mana. Mungkin ada rasa tu, tp sy tak sedar or ingat just angin ke. Nurse kk tanya, syg jawab tak tahu dah rasa ke belum😭 nurse just kata tggu dah 7 bulan nnt baru perasan

1 Balas

rasa mcm ad benda gerak².. cuba sis dduk diam² nti akan rasa mcm ad gerak² mcm bubble gitu..

2y ago

Terima kasih sis. Mlm td masa nk tido mcm ade rasa. Nnt sy cuba peka lg kalau rasa yg sama