Pergerakan baby

Hello mommies.. Saya nk Tanya tentang pergerakan baby.. setiap kali ke klinik, pasti nurse atau doctor Tanya, baby dah bergerak? Ada rasa baby bergerak Tak? Macam Mana yang dikatakan baby bergerak tu? Ada mommies boleh explain Tak? 1st baby jadi Tak tahu apa maksudnya... #firstbaby #bantusharing

1 Balas

Brapa minggu kndungan sis? biasa 17mggu keatas mmg nurse n doc akan tnye cmtu stiap kali jmpe..hehe.. sbbnya ade stgah org dpt rasa bby gerak awal, ade stgah org 20-25mggu keatas baru rasa.. xtau nak ckap cmne bby gerak, tpi biasanya akan rasa perut berombak2 halusss jek..

2y ago

terima kasih mommy.. hehe . sekarang making kerap rasa bubbles tu.. tapi Tak tetap kedudukan dia.. kejap sini, kejap Sana.. kadg2 bila Saya panggil dia, dia respond.. tp biasanya x respond bila ayah dia ada.. hehe