Tips utk b00bs

Hi mommies. Soalan serious, nak minta tips or suggestion any cream / exercise / etc yg boleh menganjalkan boobies. Sbb skrg mcm layut mcmtu. Rasa insecure sangat 😭 & bila pakai bra ada lebihan lemak(?) kat tepi. If sy pilih cup yg besar dari before pun mcm x effect kan? Pls tolong 😭😭 btw x tahu effect ke x, sy dah x bf.

9 Balas

same la macam sy.bila ank habis menyusu melayut bkn main lagi.bak Kate laki sy macam ank byk pulak.sdangkn bru sorang.tp klu susu penuh dia punya bntuk menggoda pulak katanya😆😆