Tips utk b00bs

Hi mommies. Soalan serious, nak minta tips or suggestion any cream / exercise / etc yg boleh menganjalkan boobies. Sbb skrg mcm layut mcmtu. Rasa insecure sangat 😭 & bila pakai bra ada lebihan lemak(?) kat tepi. If sy pilih cup yg besar dari before pun mcm x effect kan? Pls tolong 😭😭 btw x tahu effect ke x, sy dah x bf.

9 Balas

Buat exercise. Krim2 ni tak bagus. Any cream sapu2 can cause cancer in the future. Banyak2 iklan/ products yang sapu2 tu actually tak bagus. Im working in research on product for supplement and health products. Mostly yang involve dalam menggunakan cream ni, after effect 10-20years later akan cause cancer. For the best result, try exercise to firm the breast. Lagi healthy dear.

Cream semua memudaratkan sis, cuba senaman untuk dada. Tapi nak result cepat tak mungkin la, it takes years. If bra tu ade lebihan lemak tu maksudnya bra sis tu kecik cuba cari bra size yg lebih sesuai maybe lg elok utk penampilan 😊 Maybe ade juga efek x Bf

same la macam sy.bila ank habis menyusu melayut bkn main lagi.bak Kate laki sy macam ank byk pulak.sdangkn bru sorang.tp klu susu penuh dia punya bntuk menggoda pulak katanya😆😆

bila stop bf mmg breast akan jatuh. so nak maintain kan balik kena exercise atauuuu kena krg kan berat badan.

kena buat senaman, urutan. pakai minyak kelapa dara pun boleh

senaman bahagian dada , buat urutan kat google ada

exercise khas utk dada, in sha Allah menjadi

Dekat tiktok ada video, boleh search

kene senaman dada..tp amik masa juge