Bra lama dah tak muat

Hai ibu2,sy nk tanya ibu2 selalu beli bra di mana yg bersaiz besar (Cup E).Sy lepas bersalin semua bra lama dh x muat,ukur lilit masih muat cuma cup je yg perlu ditukar.Harap ibu2 boleh share terutama sekali online shop. Ps:Kalau boleh bukan yang nursing bra sbb sy x BF

1 Balas

BMAMA 👍

6mo ago

Skrg sy pakai Pierre Cardin tu je tp cup kecik wlpn size D..bila pakai tu breast jadi terkeluar dari cup.Okay sy try tengok2 brand Xixili tu..thanks🥰