Darah Tinggi

Hi mommies smue sy nk tnye mcm mn nk kawal drh tinggi sewaktu pregnant?? ini pengalaman pertama sy coz sblm nie pregnant xpernah ada drh tinggi just hb low je. Plz advise. Thx.

2 Balas

Ikut pengalaman saya saya pun ada darah tinggi waktu awal kehamilan alhamdullilah saya jaga makan tak makan benda2 yang segera kurangkan makanan yg masin so far checkup dah okay ☺️ banyak minumkan air masak.. yg penting jangan makan benda2 yg masin n jangan stress2 😊

Saya nasihatkan sis banyak brehat dan amalkan pemakanan seimbang..mkn ubat yg diberi oleh kkia

5y ago

Thx advice..insyaallah