Buku Merah

Hi mommies smua... Buku merah sy ms kehamilan 1st hilang.. skrg nk buat buku merah utk kehamilan 2nd. Adakah buku merah yg kehamilan 1st pihak KK akan minta sbg rujukan? jika tiada, ada dokumen tmbhn lain x yg perlu dilampirkan semasa nk buat buku tu? ade sape2 x tau ??

1 Balas

Hi mommy. Yes dia akan minta utk tgk history kehamilan sebelum ni ada masalah tak. Sy pun hilang haritu... 😭 Tp sy cerita je lah apa2 masalah ms 1st pregnancy.. Masa mula2 je perlu.

3y ago

nurse tk tanya mcm2 ke ? Sbb setgh org ckp kena pergi buat report polis. mcm ic hilang