Anak Usia 5thun Muntah2

Mommies smua ada tk pnglaman ank muntah awal pgi?? Brpa hari nhe tiap awal pagi lepas mnum susu anak msti muntahkn susu tuh.. Pdhal sblum2 nhe ok sja.. Dn ank pn xde sakit batuk slsma or crit brit dll.. Sehat sja alhamdulillah.. Tp sy pelik tiap kali lepas mnum susu awal pagi dia akn muntah.. Klau xbgi mnum pula dia mrjuk?..mommies ada pnglman cm ni tk? Apa pnca nhe....

1 Balas

Tp klau sy bg mnum sktar jm10 pgi or sblah petang xde plak dia muntah kn.. Hnya sblah pgi jerr🤔