trauma mnum susu

ank sy dh smngu tk mnum susu btol..start hri isnin dia ternmpk sy letak kan appetion multivitamin drops kt dlm susu dia..bila dia mnum dia rsa susu tu lain...trus dia tk mnum susu smpai skrg ..dh tukaq dh btol susu bru tpi tk nk jgak..siapa thu cmna nk buat??

2 Balas

Ikutkan vitamin tak perlu masuk dlm susu..mmg dia akan rasa lain susu tu so sbb tu dia taknak..vitamin terus bagi direct je kat mulut..sebab susu tu minuman daily dia once dia dah rasa lain tu yg dia trauma nak minum..cuba bagi time betul2 dia lapa tgok dia minum tak. Lepas ni mamanya jgn letak vitamin lagi dlm susu😁

4y ago

mama nya terlebih cerdik..jdi cmtu lah...hahahaha smpai skrh tk nk mnum btol dh..kna guna susu kotak 😭😭

Hmmm......maybe u acah2 minum susu and buat macam sedappp hihi

4y ago

dh try tpi tk dpt2 jgak hsilnya..dia dh tk nk