Beaumama

Hi mommies, siapa sini pernah atau sedang consume beaumama... apa pendapat/pengalaman makan suppliment ni ye? Bagus atau tidak..

26 Balas

Saya dah makan beaumama ni. Rasa dia sedap lah jugak boleh diterima tekak. Sebab ada yang tak boleh telan, saya ada baca dekat fb haritu. Apa yang saya boleh cakap dia bantu saya punya bacaan tekanan darah and masalah morning sickness. Dua dua masalah saya ni makin kurang since saya consume beaumama ni. syukur...