35 weeks

Hi mommies! Siapa kt sini yg due date awal bulan 3? Mcm mana keadaan mommies skrg? Skrg sy menahan je sakit pinggang dgn celah kangkang ? terasa sgt berat perut ni.

2 Balas

🙋. Ritu 4/2 kena masok ward sebab ada contraction sikit n ada bukaan 1cm. Doc bagi ubat tahan sakit sebab nak bagi stop contraction n bukaan tu. Sebab baby tak matang lagi. So doc xna amik risiko tuk bersalin awai. Then kena cucuk dexa tuk matangkan paru2 bby kalo still bby nk keluar juga. Tapi 6/2 cek contraction dah xde. Bukaan pon stop still sama 1cm so boleh keluar ward. Cuma doc xbg buat keje, banyak berjalan or bersama sampai 37w sebab takot ada bukaan lagi

Sayyaaaaaaaa! Tp saya tengah bulan 14hb huhu , tkda rasa sakit lagi tp perut je rasa berat nauuu