Checkup klinik

Ada x mommy² yg kena checkup baby dlm tempoh perintah kawalan pergerakan ni??mmg kena gi klinik ke or xpyah sbb risau la?sebab sya 26/03 ni kna hntr baby jmpe doktor

1 Balas

Sy 25/3 ni kena check up. Dah tanya nurse, memang kena datang klinik macam biasa. Kita just jaga kebersihan diri je la yang mampu. Pakai mask, hand sanitizer, pakai glove. Balik dari klinik terus Mandi, baju dipakai terus basuh. Doa je la banyak² , moga Allah lindungi kita, aamiin..

4y ago

Sama dgn sis