Pregnant lagi tapi anak first baru 2 bulan😀

Hi mommies! Siapa ada pengalaman terbabas pregnant. Anak first baru 2 bulan. 😂 Saya okay alhamdulillah tapi takut nak cakap dengan nurse😭

5 Balas

Klu czer agak merisaukn juga sis tp klu normal rasanya ok sbb ada je family jarak dkt. Cara family tu jwb dkt misi, dia ckp je mmg plan nk anak jarak dkt . Tp klu kena misi yg kuat bebel kena tahan je la sis, dia nk bebel pn benda dh jd. Asalkn kena monitor btl2 kesihtan badan sis ye.

2mo ago

X apa, smua org tau juga kdg misi ni mmg ada kuat bebel. Sis kuatkn je demi ank sis. Dh rezeki kn. Cuma setahu sy biasa kena recommend utk stop breastfeed sbb klu breastfeed blh kecutkn rahim, kcuali mmg xda effect cth cramp. Nti dr/misi akan guide juga

Don't Play A Fool Sis..Baru 2 lepas bersalin pregnant lagi . it's no good at all .. kan time pregnant nurse n dr dah BG TAU.. U X takut ke aiyo Bukan ape ..dlm Rahim Belum settle LAGI. takut Nanti baby gugur ..

3w ago

Ya mmg baby gugur 😅

Maaf tnya, sis suda ambil perancang x? Klu dh ambil sis ambil perancang apa ye sbb sis blh pregnant lg dlm masa 2 bulan?

2mo ago

Haah plan nak amik pil je.

awk normal or czer? sebaiknya awk cpt2 inform misi. ank 2bln perlu penjagaan rapi. belum tmbh awk alahan lg

2mo ago

Boleh. Terus call untuk dapatkan tarikh temujanji.

Fuhh sis bersama masa ngam2 abis pantang ke? Saya terfikir nak bersama tapi seram lg😂

3w ago

Haah😂 tp baby dah gugur