Terbabas even after makan pil

Hi mommies, just today i baru tahu i am pregnant with my 2nd. My 1st baru masuk 5 bulan today. Taktau nak rasa apa, tapi i takut 🥺 takut culas bgi perhatian dgn my 1st baby, takut org mengata especially nurse.. takut arghhh. Mommy ada pengalaman tak?

2 Balas

sy tahu pregnant masa tu anak first sy baru nk msuk 7 bulan. bila gy buka buku pink mmg nurse akan bising.. tp kita ia kn ja, mmg kita tak rancang tp dh rezkikn😁

4w ago

Huhuh

1st baby bersalin normal ke?

4w ago

Yess normal sis