5Week pregnant

Hi! assalamualaikum mommies. Ada yang ada pengalaman mcm saya? 5weeks pregnant alhamdulillah, tapi first scan belum nampak kantung. Next scan 2/10 (7weeks) Doakan saya nampk kantung & jantung baby ya ☺️#firstmom

2 Balas

Waalaikumussalam. Saya scan 5weeks Doc nampak kantung tapi terlalu kecil tak boleh nak ukur. Alhamdulillah, Doc nampak kantung dalam rahim. So, saranan orang sekeliling suruh scan semula 12week. Semua dah boleh nampak termasuk heartbeat ! Semoga kandungan kita sentiasa dalam lindungan Allah

Hai mommy, sama macam saya. Baru 5weeks dan tak nampak kantung lagi. Next 2 weeks baru scan lagi.

12mo ago

Semoga kandungan kita dalam lindungan Allah mommies ❤️