Placenta previa

Hi mommies. Siapa ada pengalaman placenta previa waktu mengandung? Saya baru scan semalam Dr kata saya placenta previa. High possibility kena Czer.

1 Balas

mcm sy dlu ada pnglmn mengalami pp type 3.. sy bersalin pd 34minggu czer.. alhamdulillah skrng ank dh umur 3 tahun 😉✌🏻

1y ago

depends pd doc pakar mcmne .mcm sy ptt bedrest..tp sbb next day nk ry..dia nk cuti pnjng dia tkut sy bleeding ke apa ke..sdgkn sy ok..perut je mengeras sbb stress..trus dia kata operate jela... nurse n sister kata xpyh..kondisi bby smua ok... doc pakar yg decide biasanya tuk kita