Placenta Previa

Hi mommies. Siapa pernah / tahu mengenai placenta previa? Sy type 1 & dah 35weeks. Possible ke normal delivery? #firstbaby #firsttimemom

1 Balas

doc ckp mcm mana? rasa mmg agak mustahil normal sbb amatlah bahaya utk ibu. tp sebelum 36w ada peluang lg nk pusing, nanti doc buat ECV dulu rasanya

1y ago

Salah tu pusing tu kalau baby songsang, placenta previa tu uri bawah , usually dr akan scan lagi then bru dia akan beritau boleh bersalin normal ke tak