Placenta previa

Placenta previa #placentaprevia bagaimana mengatasi masalah placenta previa Apakah penyelesaian bagi masalah ini #placentaprevia

Placenta previa
4 Balas

mcm saya masa 26 minggu tak silap PP type 2 sampai kne rujuk pakar...apa sy buat sujud lama2..setiap kali solat dekat sujud terakhir..smbil doa dlm hati..mlm2 pujuk baby cakap2 dgn baby mintak dy tolong naik kan placenta tu...bole tgk youtube cara senaman dy..ada senaman jgk tp kne hati2 jgn paksa...so far alhamdulillah lepas jumpe pakar ..doc kata placenta dh naik..skng tgh tgu hari😀

anak kdua sy mslh ni lps tu czer, lg stress sbln tgl hospital tawau jauh dr anak ptma nsb baikla ada kwn sma nsb ngn sy😭😭😭...

Anyone yg ade plasenta previa experience?

3y ago

sy ada share pengalaman masa kena admit tu...boleh tgk pd post2 sy.. 😊