higher bp @ kk

hi mommies! siapa ada experience kena datang klinik 2 hari sekali untuk check bp, urine and jantung baby sebab berat naik banyak? ada tips tak untuk tak nervous bila pergi klinik sebab sy everytime pergi checkup bp mesti tinggi tapi dkt rumah elok je 😅

1 Balas

hai mommy. third pregnancy sy kene tegur dgn nurse sbb berat naik banyak tp tk kene checkup 2 hari sekali pun dan tk perlu check jantung baby,urine and check bp. sy kene direct minum air gula 😅 masa tunggu turn tu mommy rilek je,dgr music ke main hp ke. anything yg boleh tenangkan mommy. In Sha Allah menjadi unless mommy mmg nervous masa jumpa nurse 😅