DUE 6/12 tapi dah ada bukaan 1cm EXCITED!

Hi mommies. Just sharing. Due i 6/12 tapi harini check up with my gynae, dah ada bukaan 1cm. My gynae cakap maybe 1-2days lagi akan beranak. This is my 4th baby, last bersalin 3tahun lepas. Nervous you allsssssss! Tapi excited 😂 pasni tutup kilang dah

18 Balas

bestnys boleh tau dh laluan buka brp cm..saya isnin ni 4/12 kena serah diri sebab gdm..kena induce 5/12..masih berdebar..xtahu laluan buka ke x..cuma tahu kepala baby di bwh..harap.laluan buka dan dipermudahkan bersalin normal

Due 6/12 . G scan kt hspitl tup2 bby kecik . 21/11 warded . 23/11 bersalin sbb 2 kali induce tk bukak jln 3cm last2 terus czer 🥲🥲 . Alhamdulilah selamat

6mo ago

Allahu. Take care sis. Semoga sis and baby diberikan kesihatan yang baik. Congrats mommy dah selamat bersalin ❤️

saya check laluan 2minggu lps bukaan bru 1cm.due 5/12 ni but saya okey ii lgi wlaupun mcm ii senaman dh buat.🤣🤣 #firstmom

saya 3/12 . tapi dh 2 cm . kene seluk pun sbb leaking . rupanya bukan leaking . dia plug apa org panggil tu . lpstu doktor kata dh 2 cm .

6mo ago

aamiin ❤️

Hi mommies! UPDATE Harini 2/12/2023 bukaan dah 4cm. Contraction kerap sangat. I baru je warded 😆 Nightmare will start soon

5mo ago

semoga dipermudahkan urusan ya sis...semoga baby dan sis selamat dan sihat. Jgn lupa update pkmbgn terbaru ya! 🌹🌹

sye due 4/12 dah bukak jln 3cm. dah warded pun. kite sme sis ank ke 4, last bby 3 tahun lpas. moga urusan kite sme2 dipermudah

6mo ago

Excited tunggu baby keluar kannnn ☺️☺️☺️ Semoga dipermudahkan urusan kita! Amin2 yra 🤲🏻

Saya due 3/12, esok, tapiii hmm belum ada tanda2 lagi 🥲🥺 Normal ka? Risauu saya. Any tips mommies?

kita sama lahh mommy malam td ade kuar lemdir coklat g hosp doc kata bukaan 1 cm tp i kene warded rini huhuhu

6mo ago

Take care mommy! Semoga dipermudahkan urusan bersalin awak! ☺️😘 amin2 yra 🤲🏻

Semoga dipermudahkan segala urusan sis doakan sy pun cepat2 beranak due 12/12 x larat dah 🤣

Tq mommies yang doakan! Goodluck untuk yang bakal bersalin juga ya ❤️ 🥰