DUE 6/12 tapi dah ada bukaan 1cm EXCITED!

Hi mommies. Just sharing. Due i 6/12 tapi harini check up with my gynae, dah ada bukaan 1cm. My gynae cakap maybe 1-2days lagi akan beranak. This is my 4th baby, last bersalin 3tahun lepas. Nervous you allsssssss! Tapi excited 😂 pasni tutup kilang dah

18 Balas

sye due 4/12 dah bukak jln 3cm. dah warded pun. kite sme sis ank ke 4, last bby 3 tahun lpas. moga urusan kite sme2 dipermudah

6mo ago

Excited tunggu baby keluar kannnn ☺️☺️☺️ Semoga dipermudahkan urusan kita! Amin2 yra 🤲🏻