BERPANTANG

Hi mommies. Sesiapa masa dalam pantang pernah tak tinggal berdua sahaja dengan baby waktu malam kalau suami bekerja? Orang kata tak elok kalau tinggal berdua je dengan baby dalam rumah lagi lagi waktu maghrib. Saya risau 😭#pleasehelp

16 Balas

Alhamdulillah, selama berpantang utk anak first dgn anak kedua… mak mertua yg jage… tapi ape yg boleh sy bagi nasihat, kuatkan semangat… sblom suami pegi keje tu mintak dia sediakan makanan ataupun apa2 jenis kemudahan utk awak dan baby… supaya awak tak perlu bergerak jauh… cukup sekadar bergerak di kawasan tempat berehat je… then beli la zikir digital…