BERPANTANG

Hi mommies. Sesiapa masa dalam pantang pernah tak tinggal berdua sahaja dengan baby waktu malam kalau suami bekerja? Orang kata tak elok kalau tinggal berdua je dengan baby dalam rumah lagi lagi waktu maghrib. Saya risau 😭#pleasehelp

16 Balas

pernah saya bru bersalin bulan 21/9/23 hritu, suami pulak kerja ade shift pagi n mlm, time shift mlm tu saya berdua jela dgn baby dri jam 3pm ayah nye pergi kerja dan balik keesokan paginya jam 5pagi hihi, agak penat jgk lh sbb xde husband tpi kena kuat huhu n sentiasa pikir positif jgn fikir bukan2 sbb bila fikir bkn2 nnt terbawa2 tu yg jd benda x elok