First trimester

Haritu sy Ada tnye mngenai upt sy,mkseh smua yg mmblas alhamdulillah sy dah 5minggu . Baru smpat nk share kt sini sbb lately smpi skrg xshat,dmm pnas on off ,bdn btul2 rasa lemah ..nk tdur xselesa ,prut asyik sakit .. mmg cmnike awal kehamilan? Sy bru first time .. ibu2 lain Ada rasa sama x? Sy Ada check klinik.doktor kata xdpt check kandungan lg sbb Masih kecil. Sy cuma harap kandungan sy sihat..

1 Balas

Normal, tahniah. Redha, syukur dan sabar dlm menghadapi ujian kehamilan. Mudahan semuanya baik tanpa mudarat.

1y ago

alhamdulillah lega rasa klu normal.. mkseh sis.smoga Kita sihat Dan kuat ..