Luahan/sokongan/pandangan

Hi mommies semua...bulan nih sya da lewat period 5 ari....so pg td sya check upt...sya berani check upt awal sbb sya da mula rsa skit dkt pinggul mcm waktu pregnant 1st aritu...skali tgok result upt +ve😭😭...anak sya bru ckup stahun....sya xtaw nk happy ke sedih ke.... Smpi sya rsa nk check upt lg skali nnt... Ada x sapa2 yg ada pengalaman mcm sya... I need helppp😫😫

1 Balas

xpe sis..dah rezeki..jangan stress..mcm anak buah saya dia pun anak 1st dgn anak no 2 lahir sama tahun..anak 1st bulan january..anak no 2 bulan Desember.. masa darjah 1 jd kawan 1 kelas..😄 seronok kan..

4y ago

OMG....jarang dgr cmnih....