pregnant ke tidak

hi mommies , saya lewat 5 hari priod dan sya ada simptom pedih ulu hati sblm ni tidak pernah lgi kena gastrik , sya tiba² demam mnggigil prut cramp , mkan tiada slera , sakit kpala . waktu sya lewat 2 hri sya ada check upt tpi negative dan sya tidak pasti jg adakah pregnant sbb sya makan ubt ravimed dri hsptl , adakah jg mkn ubt rvimed bole prgnant ? atau hormon ? sbb sblm ni regular shj ka perlu sya check upt skli lgi ? #bantulahsyygketakutan#ingintahu

1 Balas

boleh jadi pregnant. boleh jadi AE ubat tu. seeloknya stop dulu sementara, check UPT, then consult doktor semula.

6mo ago

thnkyou