Mommy di hujung trimester dan tidak tahu tanda-tanda bersalin?

Hi mommies semua👋🥰 Adakah anda kini berada di penghujung trimester?🤰🏻 Masih lagi tertanya-tanya akan tanda-tanda bersalin? Ayuh ambil tahu tanda-tanda bersalin di bawah😉

Mommy di hujung trimester dan tidak tahu tanda-tanda bersalin?
20 Balas

Menanti pengalaman pertama bersalin. Walau apapun tanda yg sy dpt nanti, sy cuma berharap agar segalanya dipermudahkan. Amin 😊

Counting days. Nervous sbb first child. Mommies tolong doakan ye semoga dipermudahkan utk sy bersalin nanti 😅

Start masuk trimester ke3 dah lain mcm sistem pencernaan..dia punya memulas meneran mcm nak besalin 😅

Sy baby 1st, hri tu pecah air ketuban. semoga dipermudahkan utk semua mommies2 yg bakal bersalin nti

menantii kehadiran anak prtama ni.. dh 30++ weeks .. harap2 dipermudahkan ..aammiinn ❤❤

kena ada semua tanda baru bsalin mcm tu? sorry bby first xtau sngt

4y ago

Tak semestinya sis. Macam kakak saya keluar darah dulu, air ketuban tak pecah. Pecah masa kat ward bersalin. Macam saya, pecah air ketuban dulu. Seingat saya, saya macam tak alami perubahan pada sistem pencernaan Tapi kawan saya, malam sebelum dia bersalin, dia kena cirit birit. So, kita boleh conclude kan, yg atas ni tanda2 dia. Tapi tak semestinya kena alami semua dulu baru bersalin 🤗

semua tgh lalui, kecuali nombor 1,2 dan 9. skrg dah 37minggu

No 1,3,4,5,6,7, 8, tgh laluinya.. Tinggal no2 & 9 je belum

Good sharing 👍🏻👍🏻💕

keluar lendir dan darah