susu keluar brp weeks?

Hi mommies semua.. time pregnant, weeks ke berapa susu keluar ye? Sy 35weeks.. cuba jugak urut2 breast, tp tkde susu keluar.. ade ke mommies mcm sy? Ataupun nt lepas bersalin bru susu akan keluar?

1 Balas

Lepas bersalin akan keluar bila baby hisap sis. Kalau rezeki, memang akan keluar sebelum bersalin. Tapi setengag ibu je yang macam tu. Jangan risau ok. Keep urut2 breast & bersihkan puting dr clog dgn air suam masa mandi.

5y ago

Samasammaa