Susu badan keluar time pregnant berapa bulan ye?

Cuba share2 sikit dgn saya u all keluar susu time bila? Saya dah 7 bulan tak keluar pun susu. Kawan saya dah keluar lg awal 😅

1 Balas

yg kluar waktu mengandung itu adalah kolostrum.. bkn susu badan lg. susu badan akan kluar slpas bersalin.. slpas berurut dlm pntg lg mencurah kluar.. skrg ni jgn picit lg ya

2y ago

ohh yeke… skrg ni cuma ada keluar kerak putih sikit2 je kat puting. Normal ke? Yang cecair mcm susu tu keluar berapa bulan pregnant?