Denyut² tu baby ke?

Hi mommies semua.. Sy ni 1st time pregnant.. Xder pengalaman... Skrg dah 11weeks... Sy ada kemusykilan skit.. Sy ada rasa denyut² kt perut sbelah kanan... Kdg² sbelah kiri... Tp selalunya kanan.. Denyut² tu baby ke?

2 Balas

Itu nadi kita, sis.. kita xkn dpt rasa denyutan baby.. cuma boleh rasa bila dia bergerak masa 16e keatas..

5y ago

Sbb otak kita dh ter set yg ada something dlm perut kita ada something bila kita pregnant.. so apa² bunyi atau pergerakan, kita akn lebih alert..

Hy sis... Mungkin bby, kdg rsa ketik2 atau rsa geli.. Bby lh tu.. Good luck sis 💕

5y ago

Congratulation 💕